Shoutbox: [05-05] Dooter:  :worship:  :worship:  :worship:  :beer:

Redeemers @ Indicator DJ Contest 2014

Hardstyle

Submitted by: DJRedeemers @

Filetype: 320 kbit MP3
Length: 00:30:00

More info
Indicator DJ Contest
Het was weer een drukke bedoeling in onze inbox en alle records zijn gebroken, waarvoor we iedereen willen bedanken! Een overweldigend aantal dj’s hebben gereageerd en we hebben tot onze vreugd demo’s mogen ontvangen vanuit Italië, Zwitserland, Frankrijk, Duitsland en zelfs de USA.

Heel veel uren aan demo’s zijn zorgvuldig beluistert en het was een zeer moeilijke opgave om uiteindelijk de zes besten te selecteren. Demo’s zijn beoordeeld op basis van een aantal standaard criteria. Hoe was bijvoorbeeld de opbouw van de set, pasten de platen bij elkaar, was het een technische set, werd er gebruik gemaakt van de hedendaagse technologieën, werden er risico’s genomen ipv in een uit mixen op het einde en was er voldaan aan de voorwaarden? Meestal komen hier een aantal duidelijke winnaars uit, maar doordat het niveau erg dicht bij elkaar lag zijn details mee gaan spelen. Een keus moet worden gemaakt en daarom feliciteren wij:

Redeemers
React
Spirit
Eluzive
Out of control
Intoxicators
Decay

Zij zullen 21 maart het tegen elkaar opnemen in de finale van de Indicator Contest, welke plaats gaat vinden in het vernieuwde Huize Maas te Groningen. De beste set wordt gekozen door een vierkoppige jury, maar ook het publiek kan in het voortraject zijn/haar stem uitbrengen. De zes setjes worden namelijk woensdag 12 februari om 21:00 openbaar gemaakt waarop iedereen een stem op kan uitbrengen. Dit publieksoordeel wordt meegenomen als 5e stem in de finale.
De uiteindelijke winnaar weet wat hem/haar te wachten staat, namelijk een plek op de mainstage van Indicator - Kardinge met o.a. Noisecontrollers, Frontliner, Radical Redemption, Frequencerz en Digital Punk!

Nogmaals onze dank voor alle inzendingen!


Tracklist

Made by Arjen Holkema.

1. Da Tweekaz Ft. Josh & Wesz - Catch The Light
2. Code Black - Pandora
3. TNT - Screwdriver
4. Toneshifterz - R.A.W. Power
5. Digital Punk & Adaro - Everyday
6. Noisecontrollers - Surge of Power (Redeemers Mashup)
7. Ran-D - Never Scared
8. Gunz For Hire - Sorrow
9. Frequencerz - Burning
10. Zatox - Brutal
11. Chain Reaction - Answers (Adaro Remix)
12. Gunz For Hire - Kings of the Underground