Shoutbox: [26-03] Bedlam: Does anybody think it's worth making this a usable website again with the neverending time outs et.?

Boris Brejcha @ DGTL The Spring Festival

Minimal   Techno

Submitted by: dreos1337 @
Last edited by: Hansolo @

Filetype: 192 kbit MP3
Length: 01:31:01

More info
Pleinvrees en STRAF_WERK slaan 30 maart opnieuw de handen inéén voor Amsterdam’s next best thing: DGTL. Een nieuwe festivalformule op de NDSM-werf in Amsterdam.

Iedereen die in de verste verte iets te maken wil hebben met elektronische muziek, is van harte welkom bij de opening van het festivalseizoen tijdens het paasweekeinde. Het is de eerste keer dat in Nederland een festival zo vroeg wordt georganiseerd, en daarmee zingt de paashaas dit jaar letterlijk een toontje lager. Voor de bezoekers wiens tere huidje de felle lentezon nog niet aankan, heeft DGTL verschillende overdekte podia waar men heerlijk in de schaduw kan vertoeven met als bijkomend voordeel dat je ook nog kan luisteren naar kwaliteitsmuziek op de achtergrond.

De eerste editie vindt plaats op de NDSM-werf aan het Amsterdamse IJ. Het authentieke rauwe industriële haventerrein past precies bij de filosofie van DGTL. Rauw, puur, eenvoud. Vernieuwende kwaliteitshouse uit meerdere stromingen komen onverwacht samen op één festival. Zo complex multiplex is simpel nooit geweest

Favorited by: dreos1337

Tracklist

01. Boris Brejcha - Everybody Wants To Go To Heaven
02. ID
03. Boris Brechja - Are You F* Serious
04. Boris Brechja - Dark Planet
05. ID
06.



dreos1337 [Set Editor] -
Jazeker, de apotheker
Na Damian Lazarus de dikste set van de dag! Had hem toch alleen liever later gezien.